Драма, напрежение и звезден актьорски състав. Всичко това преди каквито и

...
Драма, напрежение и звезден актьорски състав. Всичко това преди каквито и
Коментари Харесай

Наоми Кембъл за Dolce & Gabbana и още от най-добрите моменти в Милано

Драма, напрежение и звезден актьорски състав. Всичко това преди каквито и да било модели да стартират да дефилират на подиума - за седмицата на Седмицата на модата в Милано, която завършва през днешния ден, ще се приказва дълго, отбелязва Euronews в резюме на миналите дни.   

Поредица от незабравими моменти в Милано, с нещо в действителност за всеки. 

Изумителната Наоми Кембъл за Dolce & Gabbana

Акцентът на седмицата за доста фешън фенове е най-новата сбирка на Доменико Долче и Стефано Габана, която показа  до най-малкия подробност хубостта корсетите и всевъзможен тип долни дрехи. 

Както на първия ред, по този начин и на подиума изобилстваше от звезди: певицата Хали Бейли се открояваше в блестящо жълто на първия ред измежду облечените най-вече в черно и бяло звезди, в това число Кайли Дженър, която носеше слънчеви очила и коса, прибрана на стегнат кок. 

На стилния подиум Ашли Греъм блестеше в транспарантна слип рокля върху черен сутиен и бикини. Наоми Кембъл доминираше напълно на подиума в транспарантна три четвърти слип рокля, облечена върху долни дрехи - визия, която беше приключена с колие с черна роза.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Trendylife.diary (@trendylife.diary)

Ревюто на Fendi

Ревюто на Fendi за пролет/лято 2024 година беше тематика за диалози в града най-малко два дни заради наличието на няколко супермодела отвън стилния подиум.  

За представянето на пролетната сбирка на Ким Джоунс на първия ред бяха  Деми Мур, Наоми Кембъл, Кейт Мос, Линда Еванджелиста, Кара Делевин, Гуендулин Кристи, Наоми Уотс, Кристина Ричи и още... 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Stephane FEUGERE (@stephanefeugerephotography)

Колекцията на Fendi за сезон пролет/лято 2024 бе показана на фона на великански чанти, Ким Джоунс споделя, че е желал да илюстрира стила на италианките. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Nora B (@norabnora)

Diesel и denim

Седмицата на модата в Милано стартира с вълна от дефилета като дъждовния образен театър на Diesel, който също беше обсъждан поради представянето в стила на празненство .  

Колекцията за пролет-лято 2024 на дизайнера Глен Мартенс съчетаваше стандартите от началото на 2000 година - карго панталони, качулки,  авангардни текстилни нововъведения, " проектирана да отговори на момента ". Шоуто е замислено като 8-часово рейв празненство за 7000 посетители. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Diesel (@diesel)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР